NL / FR

Monique Pauwels - pauwelsremember

PRAKTIJK

Als natuurlijk healer ben je geboren.

Van kindsbeen af gefascineerd door
de natuur,
de lucht,
hoge geluiden en
zichtbare trillingen,
was de stilte mijn “thuisbasis”.
Ouder worden was toen ’t verliezen van deze vrijheid, om te beantwoorden aan wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten.
Studeren, presteren en zorgen voor … en stil blijven dromen … steeds zoekend naar ‘meer’.


Mijn professioneel werk begonnen als vroedvrouw en verpleegkundige, daarna gewerkt in het bedrijfsleven, eigen zaak opgestart, om dan opnieuw te gaan studeren. Het zoeken bleef, diverse opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland, om nu sinds meer dan 20 jaar met een eigen praktijk te werken als gespreks- en energietherapeut.

Steeds verder zoekend naar andere mogelijkheden voor wat vaak met de klassieke therapieën niet wordt opgelost, kwam ik in begin 2006 in contact met kwantumtherapie en het biofeedback-apparaat van professor dokter William Nelson.
Professor Nelson was jarenlang actief in de NASA en ontwikkelde een systeem waarmee de fysische en emotionele gezondheid van de astronauten werd getest en op punt gesteld. Dit uniek softwareprogramma biedt een waaier aan nieuwe mogelijkheden om energetisch onevenwicht en tal van problemen op te sporen en te helpen corrigeren.

Gesprekstherapie, energiewerk en begeleiding zijn mijn werk en mijn bezieling.
Leeftijd speelt geen rol.
Werken met kinderen maakt een groot deel uit van mijn werk.

Mijn werk is geen vervanging van de klassieke geneeskunde.